UROLOŠKE INFEKCIJE

Dr Popovic otkriva tajnu:
Ko su moji pacijenti?

 

 

Probleme sa potencijom imaju muškarci svih uzrasta. Često u ordinaciju ...

 

detaljno

 

 

 

 


Novi preparati na tržištu

 

POTENCIJA

PROSTATA

URO INFEKCIJE

 

detaljno

 

 

 

 

 


Seks u medijima:
O čemu pišu naše novine

 

Potencija, seks i odnosi medju polovima su glavna tema u ovim zanimljivim novinskim člancima koji...

 

detaljno

 

 


Priče iz ordinacije:
Šaljiva strana impotencije

 

Ovih par interesantnih anegdota poticu iz prostorija uroloske ordinacije POTENCIJAL i ovom prilikom...

 

detaljno

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seks i nauka: Lepa Žena – buster za muŠki ego

 

Prema najnovijim istraživanjima vizuelni efekat atraktivne žene na muškarca je mnogo jači i složeniji nego što se predpostavljalo. Čak i samo gledanje fotografije lepe žene je dovoljno da dramatično promeni muškarčevu sposobnost realne procene sopstvenih sposobnosti. Tim američkih naučnika je dokazao da su muškarci koji posmatraju sliku žene koja im se dopada skloni da mnogo optimističkije procenjuju svoje sposobnosti da zarade novac ili napreduju u poslovnoj karijeri. Takvi muškarci su ispoljavali i viši nivo dominacije ali su se ponašali . ...

 

detaljno

 


Mini anketa: Kapsule muŠkosti i Srbi

 

Sproveli smo mini-anketu sa ciljem da doznamo kakvo je ponašanje muškaraca, njihovo mišljenje kao i mišljenje njihovih partnerki kada su u pitanju tzv. "kapsule muškosti"....

 

detaljnoPokaŽi svoj potencijal: Seks-savet nedelje

 

G tacka – tajna uspešnih ljubavnika!

Iako je postojanje famozne G-tacke i dalje Gordijev čvor za naučnike istraživače koji se bave seksualnom medicinom nije potrebno da čekate da ga oni raseku.

Već sada možete da koristite tehnike čija efikasnost se bazira na ideji postojanja ove tačke u ženskoj vagini, a koje daju sjajne rezultate čineći da vaša partnerka poludi od zadovoljstva (inače u kolumni o potenciji i seksološkim problemima u "Blicu" koju piše Dr Gordan Popović možete da pročitate više o G-tački). ..

 

detaljno

 

 


Da li ste znali?

 

Impotencija: Iako je češća kod starijih muškaraca probleme sa potencijom imaju i mladići od 25, 20 pa i manje godina. S druge strane, svaki treći muškarac starosti između 65 i 85 godina održava manje ili više redovno seksualne odnose!

Prostata: Od svih unutrašnjih organa u telu muškarca (jetra, želudac, bubrezi, pluća, srce itd, itd)  prostata je organ koji apsolutno najčešće oboleva. Benigno uvećanje prostate (BPH-benigna prostatična hiperplazija) postoji kod 50-90% procenata starijih muškaraca, a rak prostate je najčešće maligno oboljenje muškaraca (pored raka debelog creva i pluća)

 

Fimoza: Stanje pri kome nije moguće prevući kožicu penisa preko glavića ili je to otežano, pored čestih infekcija i tegoba koje stvara pri seksualnim odnosima pogoduje i nastanku karcinoma (raka) muškog polnog organa koji predstavlja ozbiljno i po život opasno oboljenje!

 

Uro-infekcije: Zbog mnogo kraće mokraćne cevi infekcija brže i lakše prodire u bešiku žena te one neuporedivo češće oboljevaju od cistitisa (zapaljenja mokraćne bešike). Međutim, kod žena je lečenje cistitisa obično lako i brzo. Muškarci obolevaju ređe, ali kada obole lečenje može biti teže u duže traje!